CONTENT CREATION

ENDLESS POSSIBILITIES!

Bij Blood Brothers Agency staat Content Creation hoog aangeschreven. Wij stoppen niet na het maken van foto- en filmmateriaal, maar leveren een totaalpakket, goed afgestemd op de wensen die u heeft!

 

  • Wij beschikken over een ervaren huisfotograaf die gespecialiseerd is in het vakkundig vastleggen van beeldmateriaal op evenementen.
  • Tevens beschikken wij over een media-analyticus die aan de slag kan gaan met het onderhouden van sociale mediakanalen.
  • Tot slot beschikken wij over een technisch foto- en videobewerker, die filmmateriaal op maat kan leveren, voorzien van uw logo en passende muziek!

Onze huisfotograaf is ervaren in het maken van foto’s en video’s op de meest uiteenlopende evenementen; van bruiloften tot aan festivals.

Het samenstellen van een presskit behoort ook tot onze mogelijkheden, evenals het maken van stockvideo’s.

Samen met u bespreken wij de wensen, zodat wij uiteindelijk het materiaal kunnen leveren dat u wenst te ontvangen. Na uw evenement kunnen wij het materiaal snel opsturen door de moderne apparatuur die wij gebruiken.

Voor onze huisfotograaf is niets te gek. Net even buiten de kaders denken, levert vaak veel meer uniek materiaal op. Wij kunnen op aanvraag zelfs een drone inzetten  voor nog meer unieke beelden en blijvende herinneringen aan uw evenement.

Onze media-analyticus bekijkt graag de mogelijkheden die ingezet kunnen worden. Wij zijn gespecialiseerd in de analyse van profielen van DJ’s, producers, bedrijven en evenementen. De analyticus kijkt zeer kritisch en objectief naar uw sociale media-kanalen, het bereik, het doel en natuurlijk de inhoud.

Ook kijken wij graag mee naar de algemene uitstraling van de desbetreffende kanalen en stellen wij graag een plan van aanpak op om u verder op weg te helpen. Zo kunnen wij de kanalen dusdanig verder ontwikkelen en onderhouden dat deze professioneel worden geprofileerd. 

Een professionelere uitstraling geeft niet alleen een overzichtelijkere weergave, maar leidt ook tot een snellere groei van het bereik van uw kanalen. 

Wij nemen graag deze taken voor onze rekening, zodat u zich kunt richten op de zaken waar het écht om draait. Wij zijn gespecialiseerd in het onderhouden van websites, Youtube, Facebook, Instagram en Snapchat. 

Onze foto- en videobewerker heeft een grote passie voor het bewerken en compileren van beeldmateriaal. De expertises lopen uiteen van bedrijfsfilms tot reclames/commercials en van promotievideo’s tot aftermovies.

Onze foto- en videobewerker is erg gedreven en komt graag met u in gesprek om alles zo veel mogelijk naar uw wensen vorm te geven. Door de uitgebreide bewerkingsmogelijkheden is niets te gek!

Wij werken met moderne apparatuur en software, waardoor wij redelijk snel uw foto’s of video’s kunnen bewerken,gezegd hebbend dat wij altijd kwaliteit boven kwantiteit verkiezen!

Ondanks onze moderne apparatuur en software, kunnen wij u deze dienst zeer goedkoop aanbieden. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om te vragen naar de mogelijkheden.

Bent u nou benieuwd naar een productie van onze foto- en videobewerker? Bekijkt u hieronder dan een aftermovie van een feest die door onze bewerker is geproduceerd!

 

IMPRESSIE

THE KING BEHIND THE CAMERA

SOCIALS

INFO

Benieuwd naar wat we voor u kunnen beteken? klik op onderstaande button en neem contact met ons op. Binnen drie werkdagen ontvangt u van ons een volledige offerte inclusief prijs en inhoud specificatie.